نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi

  برلیانت بزرگمهر اظهار داشت: مصرف روزانه 2 تا 4 واحد میوه برای همه افراد ضروری است.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی هر واحد میوه را در مورد میوه‌های متوسطی مثل سیب، هلو و پرتقال یک عدد از آن و برای میوه‌های کوچک و ریز مثل انگور، توت و شاتوت نصف لیوان در نظر گرفت.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , نکات مهم اشپزی , بهداشت و سلامتی , تغذیه سالم , ,
:: برچسب‌ها: جایگزین مناسب برای دسرهای چرب و شیرین ,
:: بازدید از این مطلب : 80
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


راههای شناخت گوشت , راههای تشخیص گوشت تازه

شناخت گوشت
يك آشپز ماهر مجرب اولاً گوشت را بايد بشناسد و ثانياً از هر نوع گوشتي برش مناسب را براي تهيه غذاي مورد نظر انتخاب كند.



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , نکات مهم اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: كباب و شناخت گوشت ,
:: بازدید از این مطلب : 88
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi


خوراکی هایی که باید شست,مواد غذایی هایی که نباید شست

هر ماده غذایی را بعد از خرید و قبل از گذاشتن در یخچال نباید شست .
خیلی از افراد عادت دارند به محض خرید انواع محصولات غذایی از نوشابه و سس گرفته تا میوه و سبزی، ابتدا آنها را بشویند و سپس داخل یخچال قرار دهند .



:: موضوعات مرتبط: اشپزی , نکات مهم اشپزی , ,
:: برچسب‌ها: چه خوراک هایی را نباید شست؟ ,
:: بازدید از این مطلب : 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 21 اسفند 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : saeedi
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 اسفند 1391 | نظرات ()

صفحه قبل 1 صفحه بعد